Bescherm eenvoudig e-mails en bestanden

Wij bieden veilige e-mail, veilige communicatie, veilige opslag en behoud van controle over (grote) bestanden, zelfs nadat deze extern gedeeld zijn.

Versleutel, deel en volg jouw data

Onze beveiligingen voldoen aan de hoogste Europese standaarden. Quiver stelt je eenvoudig in staat om versleuteld te mailen en versleuteld data te delen en op te slaan.

Versleuteling op bestandsniveau
Wij voorzien ieder document van een unieke AES256-versleuteling. Daarbovenop is het mogelijk om zes extra security features te activeren, zoals bijvoorbeeld het alleen kunnen openen op een bepaalde locatie.

 

Behoud de volledige controle over bestanden

Zelfs nadat gedeelde bestanden door de ontvangers zijn gedownload kan jij de toegang blokkeren. Zo zorg jij er voor dat alleen de juiste mensen toegang hebben en iedereen met de juiste versie werkt.

 

Veilig samenwerken

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. Quiver genereert een logboek per bestand, zo kan je altijd zien wie een document heeft bewerkt, doorgestuurd of afgedrukt. 

 

Veilige communicatie

Veilig mailen kan middels onze Outlook plug-in en middels Quiver Messaging kan je veilig berichten en documenten delen, met de mogelijkheid om zes extra security features bovenop de versleuteling te plaatsen. 

 

Versiebeheer

Zorg ervoor dat er gewerkt wordt met de laatste versie van een document. Eerdere versies blijven opgeslagen, zodat deze altijd in te zien zijn.

Document management

Versleutelde bestanden kunnen overal worden opgeslagen. De huidige manier van werken hoeft dus niet veranderd te worden. Opslag in de QuiverCloud is ook mogelijk en werkt eenvoudig en vertrouwd.

Quiver werkt onder andere eenvoudig met

Dropbox
Box
Office365
WeTransfer

Start de 30 dagen proefperiode

Start vandaag met gratis toegang tot de pro versie en ervaar waarom Quiver de perfecte tool is om informatie te delen.

Data spaces per cliënt

In een overzichtelijke omgeving (space) wordt informatie gedeeld met uw cliënt. Door per investering een space aan te maken en te bepalen wie welke download/edit rechten bezit, houdt u het overzicht en de controle. 

Beveiligde opslag in Nederland

Voldoen aan AVG/GDPR wetgeving kan enorm tijdrovend zijn. In Quiver worden alle documenten standaard opgeslagen met encryptie. Samen met de audit-trail, voldoet u direct aan de belangrijkste eisen.

Veilig inloggen

Behoud altijd de controle over de informatie die u deelt. Ook na het delen van informatie kunt u, indien gewenst, de toegang tot de documenten intrekken.
Hierdoor hebben alleen de juiste partijen toegang tot bepaalde documenten, bijvoorbeeld wanneer er na een verkennend gesprek toch geen match blijkt te zijn.

Veilig delen

Werken met meerdere personen, bedrijven en locaties kan datalekken veroorzaken. QuiverCloudTM bespaart u tijd bij het uitwisselen en ondertekenen van documenten en is dé professionele veiligheidsstandaard in de samenwerking met alle stakeholders.

Deze bedrijven gingen u voor

Xerox
Dossche Mills
Maltha
ESM
Ijssel Gemeenten
Kawasaki

Aan de slag!

Free

Gratis

500MB storage

Geolocation control

Plus

€ 4,99 / maand / gebruiker

100GB storage

Geolocation control

Time control

Enterprise

Totale controle & bezit van encryptiesleutel

Unlimited storage

Geolocation control

Time control

Copy/paste prevention

Print prevention

Quiver e-mail

Go Pro met Quiver Pro

Behoud creatief eigendom en controle met een uitgebreide reeks beveiligingsfuncties.